Naraguna:Puryono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Puryono
Pangurus
JenengPuryono
Tandha tanganPuryono (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Domisili
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Kelairan
Naraguna iki nduwèni zodiak Taurus
Naraguna iki nduwèni shio macan
Hobi
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Naraguna iki panata ing Wikipédia basa Jawa.
Naraguna iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Komputer lan internèt
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"


Nderek nepangaken nami kula Puryono

  • Panggonan, Tanggal Lair : Blora, 27 April April
  • Alamat Omah  : Desa Ngawen Kecamatan Ngawen Kabupaten Blora 58254,Jawa Tengah Indonesia
  • Panggawean :Tenaga Pandhidhik ing Madrasah Aliyah Negeri Blora
  • Mata Pelajaran kang diampu :Seni Budaya,TIK,Ketrampilan Disaind,Sablon,Ukir lan Fotografi
  • Nomer Tilpun  : 081313177776
  • Jinis Kelamin  : Lanang
  • Agama : Islam
  • Alamat èmail  : puryono81@gmail.com
  • Facebook  : Pur Akun Facebookku
  • Twitter  : [1]
  • Instagram  : Pur

Riwayat Pandhidhikan[besut | besut sumber]

  1. . SD Negeri 5 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  2. . SMP Negeri 1 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  3. . SMA Negeri 1 Tunjungan Blora Jawa Tengah Indonesia
  4. . Program Studi Pendhidhikan Seni Rupa dan Disaind Fakultas Bahasa dan Seni UNNES Jawa Tengah Indonesia


Riwayat Organisasi[besut | besut sumber]

  1. . Ketua HIMA Seni Rupa 2001-2002
  2. . Ketua Komunitas ARTrisan Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  3. . Dewan Pengawas Komunitas "Jeans Painting" Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  4. . Ketua DPM FBS UNNES Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  5. . Ketua Unit Kegiatan Mahasiswa Disaind UNNES Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  6. . Ketua Penggelola Galeri Langgeng Magelang Jawa Tengah Indonesia (2003-2004)
  7. . Ketua Himpunan Hima Se-Jateng (2003-2004)
  8. . Ketua Pameran Bersama "Art of Art"di Jogyakarta (2004)
  9. . Dewan Pengawas BEM UNNES (2004)
  10. . Sekretaris Dewan Pertimbangan Perupa Blora Jawa Tengah Indonesia (2005-2006)
  11. . Pengguna ing Wikipedia Basa Jawa (2011)
  12. . Anggota Wikimedia Indonesia (WMID) (2011)
  13. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES (2011)
  14. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES,UI,UNDIP,UNY,UGM lan IKIP PGRI (2012)
  15. Bendahara Dewan KMBB Blora Jawa Tengah (2014-2015)
  16. Dewan Penasehat Ngawen Bird Club (2015)


BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


Patroli[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

17 April 2024

16 April 2024

15 April 2024

14 April 2024

13 April 2024

11 April 2024


1000 artikel anyar