Naraguna:Jovan Kevin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jovan Kevin
Biasa wae
JenengJovan Kevin
Tandha tanganJovan Kevinbicara
ÈtnisJawa
Warna rambutHitam
Warna mataHitam
Tanggal lair08 Desember
Zona wektuUTC +7
NegaraIndonesia
PendhidhikanStrata 1 Pendidikan
SekolahSMK Migas Cepu
AgamaIslam
AliasJovan Kevin
Hubungi
Kothak naraguna

Cithakan:Sciencefans

Fairytale date.png
Pengguna ini telah terdaftar selama
9 taun, 4 sasi lan 18 dina

Cithakan:Pengguna Facebook

Jovan Kevin.jpg

Kirimi pesen ono kene! Gartoon-Evolution.png

utowo kirim menyang email duwekku
jovanmarvell@yahoo.co.id

Onone aku:

  • Gawe lampiran baru:
  • Nambahi rujukan ono lampiran sing wis ono;
  • Ngembangke artikel sing wis ono


-Jovan Kevin pirembagan 8 Mei 2013 15.11 (UTC)

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun. Pras rembugan 08:44, 3 Juni 2011 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.15 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Jovan ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.39 (UTC)

Komputer lan internèt

Laptop z tacką.svg
Naraguna iki nggunakaké Laptop


WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7

Firefox Logo, 2017.svg
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Basa

id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Aksara Jawa.png
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa


Sanesipun

Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Indonesian fried tempeh.JPG
Naraguna iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Naraguna iki klangenanné Bakso


Cithakan:Panganggo udud Cithakan:Panganggo Sego goreng Cithakan:Panganggo kopi Cithakan:Panganggo teh Cithakan:Panganggo sate