Naraguna:Naval Scene

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Kothak panganggo
    Logo Papat Limpad.jpg
    Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011


    Monas view from Gambir station.JPGNaraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    bewNyang maké nie bisa ngomong basa Betawi.
    en-4This user can contribute with a near-native level of English.
    ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
    jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
    su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.

    Sugeng rawuh, tepangaken kula Naval Scene, wonten kaca panganggo kula ing Wikipedia Basa Indonesia.


    Matur nuwun,
    Naval Scene

    Saiba senengé dadi krikil
    Kaya apa bungahé si watu cilik
    Kluyuran dhéwé ing ratan gedhé
    Ora perduli tandang gawé
    Tanpa waswas bebaya teka
    Klambiné deles soklat tuwa
    Sing nglambèni wong sakdonya
    Bisa mardhika kaya srengéngé
    Sing tanpa bala bisa murub dhéwé
    Nglakoni dhawuhé Gusti ing jagad gedhé

    Kanthi sarana sing mung sepélé

    (Emily Dickinson, 1830-1886,
    How happy is the little stone',
    dijarwaaké anonim)[1]


    Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
    BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:48, 3 Juni 2011 (UTC)


    Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
    BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Naval Scene minangka Penasihat Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 12.04 (UTC)


    Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
    The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Naval Scene ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.43 (UTC)