Wikipédia:Birokrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing kapanatan Wikipédia, birokrat iku naraguna Wikipédia sing nduwé kawenangan tèhnis kanggo

  • ngangkat status naraguna liya dadi panata utawa birokrat
  • ngangkat lan nyabut status naraguna bot