Poaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pari-parian
Oryza sativa - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-232.jpg
Pari, sawijining spesies saka Poaceae
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Liliopsida
Ordho: Poales
Famili: Poaceae
(R.Br.) Barnhart
Subfamilies

Ana 7 subfamili:
Subfamili Arundinoideae
Subfamili Bambusoideae
Subfamili Centothecoideae
Subfamili Chloridoideae
Subfamili Panicoideae
Subfamili Pooideae
Subfamili Stipoideae

Suku suket-suketan utawa pari-parian (Poaceae utawa Graminae) iku sawijining suku saka tetanduran keping tunggal (Monocotyledoneae).