Diakritik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara a kanthi tandha aksèn (acute)

Diakritik (pocapan jroning basa Inggris /daɪ.əˈkrɪtɨk/) (utawi tandha diakritik') kus siji tandha tambahan marang aksara, utawi tandha dhasar. Jeneng iki asal saking Basa Yunani διακριτικός (diakritikós, "distinguishing").

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]