Diakritik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara a kanthi tandha aksèn (acute)

Diakritik (pocapan jroning Basa Inggris /daɪ.əˈkrɪtɨk/) (utawi tandha diakritik') kus sawijining tandha tambahan marang aksara, utawi tandha dhasar. Jeneng iki asal saking Basa Yunani διακριτικός (diakritikós, "distinguishing").

Delengen uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]