Aksara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Aksara iku tegesé cara panyeratané basa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aksara&oldid=956924"