Naraguna:JV067Ririn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ririn cute

Nuwun, Nami kula, Ririn Prihatiningtyas, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni