Samir Nasri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Samir Nasri
Samir Nasri
Katerangan priangga
Jeneng dawa Samir Nasri
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Gelandang serang
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City F.C.
Angka 8
Karir nom
19931996
19962004
Pennes Mirabeau
Marseille
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
20042008
20082011
Marseille
Arsenal
Manchester City F.C.
121 (11)
55 (10)
Tim nasional
20022003
20032004
20042005
20052006
20062007
2007sapunika
U-16 Prancis
U-17 Prancis
U-18 Prancis
U-19 Prancis
U-21 Prancis
Prancis
18 (8)
18 (8)
4 (0)
10 (5)
4 (0)
15 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Juni 2010, 17.27 UTC.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 Juni 2010, 15.00 UTC

Samir Nasri (lair ing Marseille, Prancis, 26 Juni 1987; umur 31 taun) inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Prancis ingkang posisinipun minangka gelandang serang. Sapunika piyambakipun main ing Arsenal ing Inggris lan tim nasional Prancis.[1] Samparipun Nasri naté tugel lan mbetahaken wekdal ingkang dangu ing mangsa 2009-2010.[2] Nanging Nasri tetep saged ngedalaken kualitasipun sasampunipun cidera.[2] piyambakipun tetep dados juru main sentral ing lini tengah lan asring ugi main ing posisi wingkingipun striker. Nasri gadhah akselerasi, visi, lan imajinasi ingkang angèl dipuntebak déning mengsah-mengsahipun.[2] Nanging piyambakipun awon wonten ing posisi bek lan grafik main bal ingkang boten stabil.[2]

Kariripun Samir Nasri[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Saderengipun main ing Arsenal, Nasri main ing klub Marseille.[2] Nasri dipuntumbas saking Marseille ing taun 2008.[2] Samir nasri sampun main ing klub Arsenal ping 84 kanthi 18 gol.[3] Wonten ing mangsa kompetisi 2006-2007 ing liga 1 piyambakipun angsal kanugrahan minangka Young Player of the Year lan 12 wulan salajengipun nggabung kaliyan Arsenal kanthi regi £ 15 yuta.[2]

Internasional[besut | besut sumber]

Samir Nasri sampun main wonten ing pinten-pinten tataran umur Prancis, inggih punika: U-16 Prancis, U-17 Prancis, U-18 Prancis, U-19 Prancis, U-21 Prancis, dan Prancis.[2]

Sanésipun[besut | besut sumber]

Sapunika Samir Nasri manggèn ing Hampstead, London Ler. Piyambakipu gadhah pacar inggih punika salah juru main tenis saking Rusia ingkang namanipun, Tatiana Golovin.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Samir Nasri(dipunundhuh tanggal 11 Juni 2011)
  2. a b c d e f g h Samir Nasri(dipunundhuh tanggal 11 Juni 2011)
  3. Inter Milan tantang MU dapatkan Nasri(dipunundhuh tanggal 11 Juni 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]