West Ham United F.C.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
West Ham United
Logo
Jeneng dawa West Ham United Football Club
Paraban The Hammers
The Irons
The Academy of Football
Yasa Cithakan:Mula tanggal dan usia
(dengan nama Thames Ironworks)
Stadhiyon Boleyn Ground
London, Inggris
Momotan 35.016[1]
Baku Jason Wong [2]
Mènèjer Inggris Sam Allardyce
Liga Liga Utama Inggris
2011–12 ke-3, Football League Championship
(promosi setelah menjadi juara play-off)
Sana jaringan Kaca tepas klUb
Kandhang
Njaban

West Ham United Football Club inggih punika sawijining klub sèpak bola Inggris ingkang bermarkas ing London. Klub punika mainakèn tetandhingan kandangipun ing Stadion Boleyn Ground (Upton Park) ingkang berkapasitas 35.016 kursi. Seragam punika gadhah warni abrit-silver.

Pemain[besut | besut sumber]

Skuat utama[besut | besut sumber]

Per 4 Juli 2012.[3]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Jerman GK Marc-André Ter Stegen
2 Inggris DF Sam Byram
3 Inggris DF Aaron Cresswell
4 Niu Sélan DF Winston Reid
5 Inggris DF James Tomkins
6 Senegal MF Cheikhou Kouyaté
7 Prancis MF Dimitri Payet
8 Inggris FW Mark Noble (Captain)
9 Inggris FW Andy Carroll
10 Jerman MF Kevin Volland
11 Ékuadhor FW Enner Valencia
12 Républik Irlan MF Josh Cullen
13 Argèntina MF Manuel Lanzini
14 Inggris FW Michail Antonio
No. Pos. Jeneng
15 Republik Irlandia DF John O'Shea
16 Républik Irlan DF Joey O'Brien
18 Republik Irlandia GK Darren Randolph
19 Sekotlan DF Stephen Hendrie
20 Sepanyol MF Pedro Obiang
21 Niu Sélan FW Chris Wood
22 Inggris DF Reece Oxford
27 Uruguay MF Diego Poyet
34 Switserlan GK Raphael Spiegel
35 Inggris DF Reece Burke
42 Nurwègen MF Martin Samuelsen
48 Inggris FW Luka Belić
54 Inggris DF Leo Chambers
69 Républik Irlan FW Anthony Scully
Earliest club shot, during its founding year as Thames Ironworks in 1895
Gambar:WestHamPreviousLogo.png
The previous club crest 1987–1997

Gelar[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Stadium information". West Ham United F.C. Dijupuk 29 April 2010. 
  2. ^ "Ownership". Whufc.com. Dijupuk 14 January 2011. 
  3. ^ "2010/11 First-team squad". Dijupuk 26 August 2011. 

Ndelengen Uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]