Blackburn Rovers F.C.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ewood Park Kandhang Blackburn rovers
Blackburn Rovers
Barkas:Blackburn Rovers.svg
Jeneng dawaBlackburn Rovers Football Club
ParabanRovers, Blue and Whites, The Riversiders[1]
Yasa1875; 146 taun kapungkur (1875)
StadhiyonEwood Park, Blackburn, Lancashire
Momotan31.367
BakuVenky's London Limited
Mantrikosong
MènèjerSekotlan Steve Kean
LigaFootball League Championship
2011–12ke-19, Liga Utama Inggris
(degradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season

Blackburn Rovers Football Club inggih punika sebuah tim bal-balan Inggris ing wanci punika ing Football League Championship. Bermarkas ing Blackburn, Inggris. Dipundiriaken taun 1875.

Skuat[besut | besut sumber]

Tim utama[besut | besut sumber]

Per 31 Agustus 2011.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Inggris GK Paul Robinson
3 Swèdhen DF Martin Olsson
5 Prancis DF Gaël Givet
8 Inggris MF David Dunn
9 Prancis FW Anthony Modeste
10 Argèntina MF Mauro Formica
11 Ostrali MF Vince Grella
12 Nurwègen MF Morten Gamst Pedersen
13 Inggris GK Mark Bunn
14 Serbia MF Radosav Petrović
15 Prancis MF Steven N'Zonzi
16 Inggris DF Scott Dann
18 Inggris DF Bradley Orr
20 Sepanyol FW Rubén Rochina
No. Pos. Jeneng
21 Swèdhen MF Marcus Olsson
22 Inggris FW Nick Blackman
23 Kanadha MF Junior Hoilett
24 Nigeria FW Yakubu
25 Sekotlan FW David Goodwillie
29 Giri Cemeng MF Simon Vukčević
31 Sekotlan DF Grant Hanley
32 Brazil DF Bruno Ribeiro
34 Inggris GK Jake Kean
35 Inggris MF Jason Lowe
36 Aljazair MF Amine Linganzi
38 Inggris DF Myles Anderson
39 Wales DF Adam Henley
40 Inggris MF Robbie Cotton

Dipunpinjamaken[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
19 Inggris FW Jordan Slew (ke Stevenage sampai akir mangsa 2011-2012)
33 Inggris DF Josh Morris (ke Yeovil Town sampai akir mangsa 2011-2012)
37 Inggris FW Zac Aley (ke Macclesfield Town sampai akir mangsa 2011-2012)
No. Pos. Jeneng
Inggris FW Micah Evans (ke Accrington Stanley sampai akir mangsa 2011-2012)
Swèdhen FW Filip Pivkovski (ke FC Nordsjælland sampai akir mangsa 2011-2012)

Tim cadangan[besut | besut sumber]

Per 24 Juli 2011.[3]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Prancis MF Hérold Goulon
Republik Irlandia MF Darragh Lenihan
Niu Sélan FW Timothy Payne
Republik Irlandia DF Anthony O'Connor
Inggris DF Jackson Ramm
No. Pos. Jeneng
Inggris DF Matthew Pearson
Irlandia Lor MF James Knowles
Ostrali FW Jamie Maclaren
Inggris FW Osayamen Osawe
Ostrali GK Sebastian Usai
  • saged main kanggé tim utama.

Akademi[besut | besut sumber]

Per 24 Juli 2011.[4]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Prancis GK Christopher Dilo
Inggris GK Matthew Urwin
Inggris DF Bradley Mason
Niu Sélan DF Cameron Lindsay
Sepanyol DF Hugo Fernández
Inggris DF Jack O'Connell
Inggris DF Kellen Daly
Inggris DF Peter Wylie
Inggris DF Raheem Hanley
Inggris DF Ryan Edwards
Inggris DF Ryan Thompson
Inggris DF Tom Paul
No. Pos. Jeneng
Inggris DF Will Beesley
Wales DF Will James
Inggris MF Antonie Boland
Inggris MF Danny Laverty
Inggris MF Jadan Hall
Republik Irlandia MF John O'Sullivan
Inggris MF Reece Hands
Inggris MF Tom Brown
Inggris FW Jordan Slew
Inggris FW Curtis Haley
Swèdhen FW Filip Pivkovski
Inggris FW Ryan Humphreys

Tetandhingan[besut | besut sumber]

Piala Carling[besut | besut sumber]

Mangsa punika, Blackburn Rovers namung kasil 3 kali menang lan 2 kali kalah.

Nottingham Forest vs Blackburn Rovers[besut | besut sumber]

Tempat tetandhingan ini digelar tidak diketahui.Pencetak gol :

Mantan pemain ingkang misuhu[besut | besut sumber]

Gelar[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Nicknames". Club Nicknames. The-Football-Club.com. 2 August 2009. Dibukak ing 2 August 2009.
  2. "1st Team Profiles 2011/12 Season". Blackburn Rovers F.C. Dibukak ing 2011-8-31. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  3. "2011/12 Reserve Profiles". Rovers.co.uk. 2011. Dibukak ing 24 July 2011.
  4. "2011/12 Academy Under 18 Profiles". Rovers.co.uk. 2011. Dibukak ing 24 July 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]