Kiper

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kiper utawa Penjaga gawang (basa Inggris: Goal keeper), iku posisi jroning ulah raga klompok kayadéné bal-balan, futsal, hoki, bola tangan utawa polo banyu. Tugas kiper ya iku nyegah supaya bal ora mlebu jroning gawang.

Dhaptar Kiper Misuwur[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiper&oldid=1031239"