Kiper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kiper utawa Penjaga gawang (basa Inggris: Goal keeper), iku posisi sajeroning ulah raga klompok kaya déné bal-balan, futsal, hoki, bola tangan utawa polo banyu. Tugas kiper ya iku nyegah supaya bal ora mlebu sajeroning gawang.

Dhaptar Kiper Misuwur[besut | besut sumber]