Portsmouth F.C.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Portsmouth
Barkas:Portsmouth FC crest 2008.png
Jeneng dawaPortsmouth Football Club
ParabanPompey
Yasa1898
StadhiyonFratton Park
Portsmouth, Karajan Manunggal
Momotan20.224
MantriDalam administrasi
MènèjerMichael Appleton
LigaLeague One
2011–12Championship, ke-22
(terdegradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season
Stadhion Fratton Park Sinawang saka Jaba
Regol mlebu stadhion Fratton Park tribun Kidul
Pandhemen Portsmouth ing stadhion Wembley jurung ing semifinal Piala FA taun 2007–08 FA lumawan West Bromwich Albion

Portsmouth Football Club inggih punika siji klub bal-balan Inggris ingkang bèrmarkas ing Portsmouth, Britania Raya. Klub punika mainakèn pèrtandingan kandangipun ing Fratton Park ingkang bèrkapasitas 20.220 pènonton. Sèragam mereka inggih punika putih-biru, pramila mereka dipunjuluki Pompey.

Sikuat[besut | besut sumber]

Per 10 Agustus 2012.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Irlandia Lor GK Connor O’Hara
Portegal GK Claude Da Costa
Inggris DF Sam Magri
Inggris DF Adam Webster
Inggris DF Jack Burns
Inggris DF Harry Medway
Inggris DF Liam Triggs
Inggris DF Joshua Warren
Inggris DF Jack Whatmough
Ostrali DF Alex Grant
Inggris DF Dan Butler
Inggris DF Elliot Wheeler
Inggris MF Jed Wallace
Wales MF George Colson
No. Pos. Jeneng
Ostrali MF Andy Higgins
Inggris MF Nick Awford
Inggris MF George Branford
Inggris MF Ben Close
Inggris MF Kane Cook
Wales MF James Hartson
Koréa Kidul MF Jae Heon Kim
Ostrali MF Nicholas Tarasenko
Inggris FW Ashley Harris
Inggris FW Dan Thompson
Inggris FW Lewis Horsburgh
Inggris FW Aaron Kinchen
Inggris FW Jack Maloney
Inggris FW Bradley Tarbuck

First-team squad[besut | besut sumber]

Per 19th January 2013.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Inggris GK Phil Smith
2 Prancis DF Yassin Moutaouakil
4 Inggris DF Shaun Cooper (on loan from Crawley Town)
5 Nigeria DF Sam Sodje
6 Gibraltar MF Liam Walker
9 Republik Irlandia FW David Connolly
13 Inggris GK Simon Eastwood
14 Republik Irlandia MF Frankie Sutherland (on loan from QPR)
16 Honggari DF Gábor Gyepes
No. Pos. Jeneng
17 Inggris FW James Keene (on loan from Elfsborg)
18 Ostenrik MF Johannes Ertl (vice-captain)
19 Inggris MF Darel Russell
20 Inggris MF Adam Reed
21 Inggris FW Ashley Harris
22 Inggris DF Adam Webster
33 Portegal DF Ricardo Rocha (captain)
34 Inggris DF Dan Butler
35 Inggris MF Jed Wallace

Gelar[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "First Team". PortsmouthFC.co.uk. Dibukak ing 2011-8-26. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  2. [1]