Teuku Zacky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teuku Zacky Azwar
Teuku zacky 077.jpg
Bojo Ilmira Usmanova
Anak Teuku Zio Zafiero Adam

Teuku Zacky Azwar (lair ing Bandung, Jawa Barat, 23 Januari 1983; umur 36 taun.[1] Teuku Zacky iku artis sineron Indonésia.[1] Wong lanang katurunan Acèh iki nduwé awak kang dhuwuré 187 cm.[1] Teuku Zacky kerep main ing filem lan sinétron ing Malaysia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Zacky miwiti karir kanthi dadi modhel.[1] Sawisé iku Zacky banjur main filem lan sinétron.[1] Sinetron kang tau dibintangi Zacky ya iku Tujuh Tanda Cinta, Cowok-Cowok Keren, lan Gengsi Gede-Gedean.[1] Saliyané iku, Teuku Zacky uga tau dadi bintang ing filem kang digawe bareng karo bintang Malaysia.[1] Film iki judhulé Kayangan.[1]

Zacky uga tau mélu teater Abang Thamrin Dari Betawi.[2] Ing pertunjukan arahan sutradara Mutiara Sani iki, Zacky duwé peran dadi tokoh nasional kang jenengé Husni Tamrin.[2]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Ing akir taun 2008, Zacky duwé ancang-ancang kanggo nikah karo salah sijiné modhél kang asalé saka Uzbekistan, jenenge ya iku Ilmira Usmanova.[1] Nalika tanggal 7 Januari 2010 Teuku Zacky lan bojone nduwé anak kang jenenge Teuku Zio Zafiero Adam.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Obama Anak Menteng (2010)
  • Gong
  • Kayangan

Sinematografi[besut | besut sumber]

  • Gengsi Gede-Gedean
  • Cowok-Cowok Keren
  • Udin Pe-Ak
  • Pelangi Harapan
  • Tangisan Issabela (2009)
  • Rama Dan Ramona (2010)

FTV[besut | besut sumber]

  • Talak Tiga (main bareng karo Cut Mini)
  • Siapa Bilang Cinta Itu Buta (2009)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. a b movietei.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)