Naraguna:JV023mustika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun Nami kula, Novita Mustikaningrum, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa