Parembugan Naraguna:JV03 Purnawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV03 Purnawati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)[]

Nunung Martina (nana) pirembagan 4 Juni 2012 08.19 (UTC)[]

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 * [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] 
 * [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] 
 * [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] 
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Onigiri cheerleader.gifChafid pirembagan 10 Juni 2012 13.41 (UTC)[]

Artikel Bancakan weton[besut sumber]

Halo JV03 Purnawati...

Artikel Bancakan weton sampun sae, malah sampun wonten tabelipun Dive-sign-up.jpg. Nanging, artikel menika kirang cathetan suku, interwiki kaliyan diakritik. Sumangga dipun jangkepi supados langkung sae. Nuwun.

Semangat nyunting...  Ihda  Crown.png rembugan 12 Juni 2012 12.33 (UTC) Onigiri cheerleader.gif[]

Patroli[besut sumber]

Haloo JV03 Purnawati... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 12 dinten. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Bancakan weton - v v v - v Sumangga dipun lajengaken
Ageman tradhisional Bali - v v v - - Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 3 Juli 2012 13.27 (UTC)[]

Papat Limpad 2012 Dipunwiwiti!!![besut sumber]

Halo JV03 Purnawati,
Senin, 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 sampun dipunwiwiti. Paugeran-paugeran ingkang kedah dipungatosaken(ing Basa Indonésia):

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Semangat yaa!! Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16 September 2012 14.44 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17 September - 20 Nopember 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Nifas ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
2 Citraan 1 durung ana ana ditambah maneh durung ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
3 Folklor 2 durung ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Ayo Semangat. Salam Nurulbaitirohmah pirembagan 20 November 2012 06.23 (UTC)

Aeri[besut sumber]

Arti (Basa Indonesia) iku jarwane ing basa Jawa : 'teges' utawa 'makna', dudu 'arthos'. Maturnuwun.Pras pirembagan 27 September 2012 01.16 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Purnawati

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.20 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.Onigiri cheerleader.gifNurulbaitirohmah pirembagan 28 Desember 2012 23.47 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 17, 19, 20, 21, 22, 23 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 26, 28, 29, lan 30 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 15, 17, 18, 19, 20, lan 21 Oktober 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.35 (UTC)[]

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.35 (UTC)[]