Dimas Anggara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dimas Anggara
Dimas Anggara
Lair (1988-09-10) Sèptèmber 10, 1988 (age 27)
 Indonésia Jakarta, Indonesia
Taun aktif 2009-sapunika

Dimas Anggara (lair ing Jakarta, 10 September 1988; umur 27 taun) ya iku model lan aktor saka Indonésia, miwiti kariré tampil ning FTV Andai Mati Besok kang dilanjutaké dadi paraga dadi Balqi ning film Kembang Perawan ditaun 2009.[1] awit mula, dheweké pancen miwiti karir ning donya hiburan liwat donya akting.[1] Nganti tekan saiki putra saka pasangan Ardi Moeharyoso lan Delly Malik iki wis tau dadi paraga ning FTV, film lan sinetron.[1]

Anak kaping pindo iki saka rung sedulur iki sempet njalin hubungan karo aktris sakaligus penyanyi Thalita Latief.[1] Nanging hubungan kasebut akhiré suda ing tengah dalan.[1] Sakliyané dikenal kerana aktingé, Dimas uga sempet gawé heboh kerana wajahé dianggep mirip karo aktor Zumi Zola.[1]

Karir Dimas bisa dikeranakaké ora sengaja.[1] Nalika dheweke nembe mlaku-mlaku ing siwijining mall, dumadaan dheweké olih tawaran kanggo melu casting ing siwijining film ing FTV.[1] Akiré, sakwisé nampa tawaran kasebut, Dimas olih peran ning siwijining judul FTV.[1] Awit metuné ning FTV kang judulé ANDAI MATI BESOK, jeneng lan wajah Dimas mulai dikenal ing dunia hiburan.[1] Akhire, hingga saiki dheweké ora tau sepi tawaran kanggo iklan lan syuting.[1] Nganti saiki uga wis akèh FTV kang tau diragakaké déning dheweké.[1] Jenengé tambah populer wektu mbintangi film kang judulé KEMBANG PERAWAN.[1]

Sanajan isih anyar ana ning industri seni peran, ananging prestasi penggemar berat aktor Leonardo DiCaprio iki patut dicungi jempol.[1] Saka kiprahé ing dunia akting, Dimas sempet mlebu ning nominasi Pembantu Pria Terfavorit ning FTV Awards 2011.[1]

Sinetron Kupinang Kau Dengan Basmalah (KKDB) tetep nawaraké cinta dadi alur carita utama, karo dibalut kehidupan religi. [2] Amarga para tokohé kang isiné para pelajar lan guru agama (ustad) karo setting kental kauripan saka lingkungan agama lan anané kehidupan cinta.[2]

SINEMATOGRAFI[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi déning Dimas Anggara[1]:

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang tau dibintangi déning Dimas Anggara[1]:

FTV[besut | besut sumber]

Film FTV kang tau dibintangi déning Dimas Anggara[1]:

  • Andai Mati Besok
  • Pinguin Untuk Kayla
  • Boothcamp Cinta
  • Kugenggam Cintamu Di Malioboro
  • Pembantu Cantik Itu Pacarku
  • Bidadari Penjaga Hati
  • Ramona Cinta Gilaku
  • Bidadari Lapangan Parkir
  • Silat Boy 5
  • Kado Valentine Untuk Lintang
  • Hansip Yang Mencuri Hatiku
  • Radio Galau FM
  • Antara Dea dan Wina

Bebungah[besut | besut sumber]

Bebungah déning Dimas Anggara:

  • FTV Awards 2011 - Pemeran Pembantu Pria (Menang)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r (id)biografi Dimas Anggara dipununduh tanggal 27 september 2011
  2. ^ a b (id)KKDB, Sinetron Cinta Berbalut Religi dipununduh tanggal 27 september 2011


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dimas_Anggara&oldid=1075368"