Aida Saskia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aida Saskia
Aida11.jpg
LairAida Saskia
PakaryanPenyanyi dangdut

Aida Saskia (lair: Bogor, 6 Juli 1985) iku artis Indonésia, uga kondhang dadi penyanyi dangdut saka Bogor, Indonésia.[1] Aida Saskia kondhang amarga lagu dangdut kang irah-irahé Ayam Jago.[1] Aida gedhé ing Cisarua, Bogor. Dhèwèké miwiti nyanyi wiwit SMA. Aida nalika iku isih sekolah ing SMA Yayasan Zaelani Al Mansyur, saka SMPN 1 Mega Mendung.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b biografi Aida Saskia diundhuh tanggal 6 September 2011