Omesh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Omesh
Omesh-ananda.jpg
LairAnanda Rusdiana
Jeneng liyaOmesh
Pakaryanaktor, pelawak

Ananda Rusdiana, utawi asring dipuntimbali Omesh (lair ing Sukabumi, Jawa Barat, 21 Agustus 1986; umur 33 taun) inggih punika pelawak lan pemeran saking Indonésia. Omesh misuwur amargi main ing acara variety show Extravaganza.[1][2] Omesh ndhèrèk variety show Extravaganza ing sasi Oktober taun 2007.[1] salajengipun Omesh ugi dados panatacara ing televisi wonten ing acara 60 Minutes, Insert Pagi, Indonésia Mencari Bakat, Missing Lyric, lan On The Spot ing Trans 7. Sasanesipun dados panatacara utawi presenter Omesh ugi dados bintang filem Married by Accident (MBA).[1]

Karier[besut | besut sumber]

Omesh dados presenter Extravaganza ing Trans TV, 60 Minutes ing Trans 7, Indonésia Mencari Bakat ing Trans TV, Insert Pagi ing Trans TV, Missing Lyric ing Trans TV, Sinden Gosip ing Trans TV, On the Spot ing Trans 7. Omesh ugi dados bintang filem kados ing filem Heart-Break.com taun 2009, Aku atau Dia taun 2010. Omesh ugi main ing program Saatnya Kita Sahur. Omesh kuliah ing Universitas Pajajaran Bandung, jurusan Komunikasi sadangunipun pitung taun.[3] Omesh péngin nglajengaken kuliah S2 lan mendhet jurusan Ékonomi Manajemen.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Omesh dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. Profil Omesh dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  3. a b Omesh Cita-cita Gue.. dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]