Ari Sigit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ari Sigit
Ari Sigit
Latar wuri
Jeneng lair Ari Haryo Wibowo Hardjojudanto
Jeneng liya Ari Sigit
Lair (1970-11-03) Novèmber 3, 1970 (umur 48)
Indonésia Indonésia
Pakaryan pengusaha, penyanyi
Pasangan Annisa Trihapsari (cerai)
Raden Roro Gusti Maya Firanti Noer (cerai)
Rika Callebaut
Anak Pernikahan dengan Annisa Trihapsari:
Danya Sekar Taji
Pernikahan dengan Raden Roro Gusti Maya Firanti Noer:
Putri Aryanti Haryo Wibowo
Wong tuwa Sigit Hardjojudanto dan Ilsye Aneke Ratnawati

Ari Sigit utawa kang duwé jeneng asli Ari Haryo Wibowo Hardjojudanto (lair 3 Novèmber 1970; umur 48 taun) iku putune mantan Présidhèn Indonésia Soeharto. Dhèwèké anak tuwa dhéwé saka telung sadulur pasangan Sigit Hardjojudanto lan Ilsye Aneke Ratnawati.[1] Putune Soeharto iki lulusan sekolah bisnis lan manajemen American University of London.[1]

Dhèwèké sekolah nganti wolung taun suwené ing manca nagari, London awit ning tengahan kelas 3 SMP.[1] Ora namung kondhang dadi pangusaha, Ari uga kondhang amarga gayutané karo para artis kondhang ing Indonésia.[1] Ari urip bareng karo artis Frederica Francisca Callebaut utawa kang luwih misuwur kanthi jeneng Rika Callebaut. Wong loro iku nikah tanggal 13 September 2003, sawisé pacaran nganti patang taun suwené.[1] Sadurungé nikah karo Rika, kakangé Eno Sigit iki nikah karo Raden Roro Gusti Maya Firanti Noer kang wis mènèhi dhèwèké anak telu.[1] Nanging sakloron pisah ning taun 2001.[1]

Ari uga tau duwé gayutan karo Annisa Tribanowati, utawa Annisa Trihapsari.[1] Hubungan iki ngasilaké anak wadon kang dijenengi Danya Sekar Taji kang lair ning RS Mount Elizabeth Singapura nalika tanggal 31 Mèi 1993.[1] Sekar saiki diasuh déning Mbak Tutut.[1] Ari uga tau dikabaraké dadi bapak biologis anak Krisdayanti, Titania Aurelia Nurhermansyah.[1] Berita mau digegeraké déning mantan garwa Ari Sigit, Maya, ing pawarta.[1]

Taun 2011, Putri Aryanti Haryowibowo, kena kasus narkoba.[2] Pecandu, miturut dhèwèké, memang kuduné direhabilitasi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l bigrafi Ari Sigit dipununduh tanggal 7 September 2011
  2. a b berita Ari Sigit dipununduh tanggal 7 September 2011