Annisa Trihapsari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Annisa Trihapsari
Annisa Trihapsari.jpg
LairAnnisa Tribanowati
(1976-05-29) Mèi 29, 1976 (umur 43)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Taun aktif1994-sekarang
BojoAri Sigit (bercerai)
Adjie Pangestu (bercerai)
Sultan Djorghi
AnakPernikahan dengan Ari Sigit:
Danya Sekar Taji
Pernikahan dengan Adjie Pangestu:
Rafi Akbar Putra Pangestu
Pernikahan dengan Sultan Djorghi:
Aqueeni Aziz Djorghi

Annisa Trihapsari lair kanthi jeneng Annisa Tribanowati (lair ing Jakarta, 29 Mèi 1976; umur 43 taun).[1] Annisa Trihapsari iku salah sijiné bintang sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Annisa Trihapsari miwiti karir kanthi main sinétron.[1] Annisa wiwit main sinétron nalika taun 1994.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Annisa nikah karo Adjie Pangestu nalika tanggal 23 Maret 1999.[1] Pernikahan iki dadi pernikahan kang nomer loro tumrap Annisa Trihapsari.[1] Sadurungé nikah karo Adjie nalika Annisa umuré lagi 16 taun, Annisa nikah karo Ari Sigit.[1] Ari Sigit iku putuné Présidhèn Soeharto.[1] Saka pernikahané kang sepisanan karo Ari Sigit, Annisa éntuk anak wadon.[1] Nanging Annisa ora bisa nggedhéké anaké.[1] Anak asil pernikahané Annisa lan Sigit iki digedhékaké karoMbak Tutut, anak wédok pambarep Présidhèn Soeharto.[1] Pernikahan Annisa lan Adjie uga bubar kaya déné pernikahané kang sepisanan.[1] Adjie Pangestu lan Annisa cerai, kamangka leloroné wis pacaran suwéné 3 taun.[1] Nanging saka pernikahané kang nomer loro karo Adjie iki, Annisa nduwéni anak kang jenengé Muhamad Rafi Akbar Putra Pangestu.[1]

Nalika tanggal 16 Mèi 2007, Annisa nikah kang kaping teluné.[1] Annisa nikah kari bintang sinétron kang jenengé Sultan Djorghi.[1] Annisa lan Sultan Djorghi ketemu nalika padha-padha main ing sinétron kang judhulé Love in Bombay.[1] Nalika iku Annisa isih duwé status dadi bojone Adjie Pangestu.[1] Mulané dikabaraké yèn Sultan uga dadi jalaran Annisa lan Adjie cerai.[1] Annisa nglairaké anak kang sepisanan saka Sultan nanging iki dadi anak kang nomer telu kanggoné Annisa.[1] Anaké lair nalika tanggal tanggal 17 April 2008 lan diwénéhi jeneng Aqueeni Aziz Djorghi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 10 Juli 2011)
  2. Kelelahan, Annisa Sempat Pingsan Usai Melahirkan(dipunundhuh tanggal 10 Juli 2011)