Sultan Djorghi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sultan Djorghi
Sultan djorghi 017.jpg
LairSultan Pasya Djorghi
Pakaryanaktor
Taun aktif1998-saiki
BojoAnnisa Trihapsari
AnakMuhamad Rafi Akbar Putra Pangestu
Aqueeni Aziz Djorghi
Wong tuwaTom Djorghi

Sultan Pasya Djorghi (lair ing Jakarta, 19 Novèmber 1976; umur 43 taun).[1] Sultan Pasya Djorghi luwih ditepungi kanthi jeneng Sultan Djorghi.[1] Sultan Djorghi ya iku salah sijiné modhèl lan pemain sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Sultan Djorghi tau main sinétron kang judhulé Namaku Mentari lan Bidadari.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Sultan Djorghi palakrama karo Annisa Trihapsari.[1] Sultan palakrama nalika tanggal 16 Mèi 2007.[1] Hubungan iki wiwitané nalika Sultan Djorghi lan Annisa Trihapsari lagi main filem ing filem kang judhulé Love in Bombay.[1] Nalika iku, Annisa Trihapsari isih dadi bojoné Adjie Pangestu.[1] Ana pawarta kang nerangaké yèn Sultan Djorghi ndadèkaké gayutan Annisa lan Adjie Pangestu dadi bubar.[1] Sultan Djorghi uga dadi Mu'allaf.[1]

Sultan Djorghi nduwé kangmas kang uga dadi artis ya iku Thomas Djorghi.[1]

Nalika taun 90-an Sultan Djorghi nduwé awak kang proporsional.[2] Nanging Sultan duwé pakulinan jajan ing panggonan kanggo syuting.[2] Nalika taun 2006, sadurungé palakrama, bobot awaké Sultan ya iku 70 nganti 73 kg.[2] Nanging sawisé palakrama, awaké sangsaya suwé sangsaya mundhak.[2] Sultan tau duwé bobot awak nganti 100 kg, Sultan banjur tanggap lan awaké bisa mudhun nganti 93 kg.[2] Kanggo ngurangi bobot awaké, Sultan banjur ora jajan manèh nalika syuting lan mangan panganan kang séhat sacukupé.[2] Saliyané iku bojoné Annisa Tri Hapsari iki uga ulah raga supaya ora nduwé lelara obesitas.[2]

Sultan duwé usaha ing babagan otomotif.[2]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang dibintangi Sultan Djorghi.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Sultan Djorghi.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h tabloidbintang.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)