Kilogram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kg)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kilogram (Kg) petungan resmi donya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan saka 1.000 gram. kilo tegesé sewu.