Kilogram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kilogram (Kg) petungan resmi donya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan saka 1.000 gram. kilo tegesé sewu.