Kilogram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kilogram (Kg) petungan resmi ndonya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan seka 1.000 gram. kilo tegese sewu.