Kilogram

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kilogram (Kg) petungan resmi ndonya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan seka 1.000 gram. kilo tegese sewu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kilogram&oldid=805138"