Kilogram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kilogram (Kg) petungan resmi ndonya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan seka 1.000 gram. kilo tegese sewu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kilogram&oldid=805138"