Kilogram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kilogram (Kg) petungan resmi ndonya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan seka 1.000 gram. kilo tegese sewu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kilogram&oldid=805138"