Adjie Pangestu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adjie Pangestu
Adjie Pangestu.jpg
Adjie Pangestu
Lair Adjie Mindosio Pangestu
(1969-11-05) Novèmber 5, 1969 (umur 49)
Indonésia Semarang, Indonésia
Pakaryan aktor, model
Bojo Annisa Trihapsari (1999-2002, bercerai)
Nadia Natasha Al Kalifi (2007-2009, bercerai)
Novita Petria (2017)
Anak Muhammad Rafi Akbar Putra Pangestu

Adjie Mindosio Pangestu (lair ing Semarang, Jawa Tengah, 5 Novèmber 1969; umur 49 taun).[1] Adjie Pangestu yaiu salah sijiné modhel.[1] Saliyané iku Adjie uga dadi bintang sinétron Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Adjie miwiti kariré saka panggung modhél.[1] Sawisé dadi modhel, Adjie Pangestu banjur dadi juru main sinétron.[1] Sinetron kang sepisanan dibintangi Adjie Pangestu ya iku Makutha Majapahit kang digawé nalika taun (1994).[1] Sawisé iku, Adjie Pangestu uga main ing sinétron kolosal kang judhulé Kaca Benggala.[1] Nalika iku, Adjie Pangestu main karo lawan mainé kang jenengé Meriam Bellina.[1] Sinetron liyané kang uga dibintangi Adjie Pangestu ya iku sinétron kang judhulé Harga Diri, Mawar Sejati Mawar Berduri, Sayangi Aisyah, Tersanjung 6, Misteri Nini Pelet, "Bulan Berkaca", Kalau Cinta Sudah Bicara, Iman, Cincin, Pintu Hidayah, Pria Rumah Tangga (PRT), Mister Bego, lan Jangan Ada Dusta.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Adjie Pangestu nikah karo Annisa Tribanowati (kang saiki ganti jeneng dadi Annisa Trihapsari).[1] Adji lan Annisa nikah nalika tanggal 23 Maret 1999.[1] Saka pernikahan iki Adji Pangestu nduwé anak kang jenengé Muhammad Rafi Akbar Putra Pangestu.[2] Nanging pernikahan iki mung kuwat nganti 3 taun, Adjie banjur cerai karo Annisa.[2] Miturut pawarta ing médhia massa, Adjie lan Annisa cerai amarga ana wong liya kang ngrusak pernikahan iku.[2] Adjie lan Annisa uga tau nduwé masalah ngenani babagan anak ya iku hak asuh anak.[2] Malah leloroné nganti keprukan.[2]

Sawisé pisahan karo Annisa, Adjie banjur dikabaraké duwé gayutan karo Nadia Natasha Al Kalifi.[3] Hubungan iki banjur pedhot amarga aktris kang jenengé Sisca Dewi.[3] Nanging nalika tanggal 8 Juni 2007, rong minggu sawisé mantan bojoné nikah, Adjie banjur nikah karo Nadia Natasha Al Kalifi.[3] Adjie uga banjur cerai karo Nadia nalika tanggal 7 Oktober 2009 [3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Profil dan berita di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)
  2. a b c d e kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)
  3. a b c d celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)