Obesitas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar lukisan tiyang lema

Obesitas punika, kawontenan tiyang ingkang kalemon. Inggih punika ingkang gajihipun ing badan kakathahan ngantos ngancam kaséhatanipun. Obesitas saged dipunanggep lelara, amargi saged njalari lelara sanèsipun.

Radi paradhoksal, lelara punika wontenipun malahan manawi tiyang sampun reja.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.