16

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Dasawarsa: 00-an  10-an  20-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-16 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16&oldid=837996"