Daihatsu Luxio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Daihatsu Luxio

Daihatsu Luxio ya iku montor minibus kang diprodhuksi déning pabrikan otomotif Jepang, Daihatsu ing Indonésia lumantar PT. Astra Daihatsu Motor.[1] Mobil iki sepisanan dikenalké ing Indonésia nalika taun 2009.[1] Montor iki kalebu versi méwah saka Daihatsu Gran Max, kang luwih nduwèni fungsi dadi kendaraan penumpang.[1] Dene Gran Max luwih nduwéni fungsi dadi komersial.[1]

Mesin[besut | besut sumber]

Daihatsu Luxio dipasaraké ing Indonésia kanthi pilihan mung siji jinis mesin bensin, yaku 3SZ-VE 1500cc DOHC VVT-i 4 silinder segaris.[1] Mesin iki nduwéni tenaga maksimum 97 PK/6000 rpm lan torsi maksimum 13,7 Kg.m/4400 rpm.[1] Mesin iki padha karo mesin kang dianggo ing Daihatsu Gran Max.[1] Kanggo Daihatsu Terios, mesin iki padha-padha bisa ngasilaké tenaga 109 PK/6000 rpm.[1]

Fitur[besut | besut sumber]

Spoiler bagéyan mburi kanthi lampu rem, uga mung digawé tipe X.[1] Semana uga kabéh jok uga nduwéni penahan kepala.[1] Malah, two tone dashboard kanthi ornamen ing kluster tengah uga mung digawé varian X.[1] Malah, transmisi otomatik kanthi tuas kang ana ing dashboard ditawaraké mung digawé kanthi tipe X.[1] Iki uga padha karo audio Double DIN R/T+CD kanthi MP3.[1]

Fitur standar ing tipe M lan X ya iku AC double blower, jok deret kang nomer loro bisa digeser lan sabuk pengaman kanggo jok deret kang nomer loro lan telu.[1] Perlengkapan opsional liyané ya iku cargo tray lan cargo net, dene ABS mung opsional kanggo tipe M lan X.[1]

Cacahe Luxio kang didol ing Indonesia[besut | besut sumber]

Ing Indonésia Luxio kang bisa didol saben taun cacahé ya iku:

  • 2009 : 4.582 unit [2]
  • 2010 : 5.982 unit [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o (id)daihatsu.co.id(dipunundhuh tanggal 3 Agustus 2011)
  2. ^ a b (id) oto.detik.com(dipunundhuh tanggal 3 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Daihatsu_Luxio&oldid=983328"