Daihatsu Luxio

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Daihatsu Luxio

Daihatsu Luxio ya iku montor minibus kang diprodhuksi déning pabrikan otomotif Jepang, Daihatsu ing Indonésia lumantar PT. Astra Daihatsu Motor.[1] Mobil iki sepisanan dikenalké ing Indonésia nalika taun 2009.[1] Montor iki kalebu versi méwah saka Daihatsu Gran Max, kang luwih nduwèni fungsi dadi kendaraan penumpang.[1] Dene Gran Max luwih nduwéni fungsi dadi komersial.[1]

Mesin[besut | besut sumber]

Daihatsu Luxio dipasaraké ing Indonésia kanthi pilihan mung siji jinis mesin bensin, yaku 3SZ-VE 1500cc DOHC VVT-i 4 silinder segaris.[1] Mesin iki nduwéni tenaga maksimum 97 PK/6000 rpm lan torsi maksimum 13,7 Kg.m/4400 rpm.[1] Mesin iki padha karo mesin kang dianggo ing Daihatsu Gran Max.[1] Kanggo Daihatsu Terios, mesin iki padha-padha bisa ngasilaké tenaga 109 PK/6000 rpm.[1]

Fitur[besut | besut sumber]

Spoiler bagéyan mburi kanthi lampu rem, uga mung digawé tipe X.[1] Semana uga kabéh jok uga nduwéni penahan kepala.[1] Malah, two tone dashboard kanthi ornamen ing kluster tengah uga mung digawé varian X.[1] Malah, transmisi otomatik kanthi tuas kang ana ing dashboard ditawaraké mung digawé kanthi tipe X.[1] Iki uga padha karo audio Double DIN R/T+CD kanthi MP3.[1]

Fitur standar ing tipe M lan X ya iku AC double blower, jok deret kang nomer loro bisa digeser lan sabuk pengaman kanggo jok deret kang nomer loro lan telu.[1] Perlengkapan opsional liyané ya iku cargo tray lan cargo net, dene ABS mung opsional kanggo tipe M lan X.[1]

Cacahe Luxio kang didol ing Indonesia[besut | besut sumber]

Ing Indonésia Luxio kang bisa didol saben taun cacahé ya iku:

  • 2009 : 4.582 unit [2]
  • 2010 : 5.982 unit [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o (id)daihatsu.co.id(dipunundhuh tanggal 3 Agustus 2011)
  2. ^ a b (id) oto.detik.com(dipunundhuh tanggal 3 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Daihatsu_Luxio&oldid=983328"