Daihatsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daihatsu Motor Co, Ltd (ダ イ ハ ツ 工業 株式会社, Daihatsu Kōgyō Kabushiki-gaisha, TYO: 7262, OSE: 7262) minangka perusahaan mobil Jepang paling tuwa, dikenal kanthi mobil cilik / kompak. Daihatsu minangka kantor pusat ing Ikeda, Prefektur Osaka. Kanthi slogan anyar kasebut, "Light You Up", produk lawas sing misuwur, kalebu Taft, ora mandheg ing taun 2002.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Portalbox