Cithakan:En icon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

(Basa Inggris)

Template documentation[create]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:En_icon&oldid=130199"