Total Quality Management

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Total Quality Management (TQM) yaiku sawijiné pendekatan kanggo nglakokake usaha kang nyoba kanggo maksimalaké daya saing organisasi liwat pangoreksian kang kontinyu mawa produk, jasa, manungsa, proses lan lingkungan.[1]
Utawa TQM uga yaiku sawijiné pendekatan manajemen kang perhatiané dipusataké ing peningkatan mutu liwat komponen kang ana.[1] Ancas kang utama TQM yaiku kanggo reorientasi sistem manajemen, tumindak staf, fokus organisasi lan proses-proses nganakaké pelayanan saèngga lembaga penyedia pelayanan bisa mrodruksi kang luwih apik.[2] TQM yaiku proses kang kontinyu kanggo ningkataké kuwalitas kang ancas pungkasané yaiku kanggo ngowahi proses kanggo ningkataké kepuasan pelanggan.[1]

Proses Management

Proses Management[sunting | sunting sumber]

  • Parencanan
  • Pangorganisasian
  • Kepemimpinan
  • Ngawasi[1]


Paradigma TQM[sunting | sunting sumber]

TQM yaiku salah sawijiné pendekatan kanggo nglakokaké usaha kang nyoba maksimalaké daya saing organisasi liwat produk kang saya dirembaka, jasa, manungsa, proses, saha lingkungan.[2]
Tujuan kang utama TQM yaiku reorientasiaké sistem majemen, pratap staf, fokus organisasi saha proses-proses pengadaan pelayanan.[2]
Mupangat kang utama netrepaké TQM ing sektor publik yaiku kanggo dandani pelayanan, pangurangan biaya, lan pelangan kang puas.[2]


Karakteristik TQM[sunting | sunting sumber]

  • Fokus ing pelanggan
  • Duwéni obsesi kang dhuwur marang kualitas
  • Nggunakaké pendekatan ilmiah kanggo njupuk keputusan lan mecahaké reribet
  • Duwéni komitmen
  • Duwéni sipat gotong-royong
  • Dandani proses kanthi berkesinambungan
  • Nganakaké pendhidhikan lan pelatihan
  • Mènèhi kebebasan kang duwéni kendali
  • Duwéni tujuan kang padha
  • Ana keterlibatan lan pemberdayaan karyawan[2]



Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d Sutomo. 2009. Manajemen Sekolah. Semarang : UNNES Press.
  2. ^ a b c d e [1](dipunundhuh tanggal 15 Juni 2011)