Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV03 MARYONO
  • Kadaftar: 15 Sèptèmber 2012 06.35 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 5
  • Cacahé akun kang gegayutan: 3
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
en.wikipedia.org15 Sèptèmber 2012 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org15 Sèptèmber 2012 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org15 Sèptèmber 2012 06.35akun anyar(?)5