Naraguna:JV01026ALIEM

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, nuwun, kula nuwun. Tepangaken nama kula Aliem lan nama jangkep kula Mualimah. Kula sekolah wonten ing IKIP PGRI SEMARANG jurusan Pendidikan Bahasa & Sastra Jawa. Cekap semanten. Nuwun