Pasumbanging naraguna JV01026ALIEM

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

30 Sèptèmber 2012

20 Sèptèmber 2012

  • 05.5620 Sèptèmber 2012 05.56 sa +724 A Beksa maengketKaca énggal: '''Beksa Maengket''' ingguh punika beksan tradisional tiyang Minahasa. Beksan punika sampun wonten wiwit zaman dhisek kanthi dinten punika beksan kasebut tasih ngrembaka lan dip...

3 Juni 2012

2 Juni 2012

30 Mèi 2012

28 Mèi 2012

26 Mèi 2012

24 Mèi 2012

23 Mèi 2012

22 Mèi 2012

19 Mèi 2012

18 Mèi 2012

16 Mèi 2012

15 Mèi 2012

14 Mèi 2012

13 Mèi 2012

12 Mèi 2012

11 Mèi 2012

10 Mèi 2012

9 Mèi 2012

8 Mèi 2012

7 Mèi 2012