Ada Band

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ada Band
173.jpg
Pratélan latar wuri
Saka Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonésia
Génre Pop
Mangsa akarya 1997–saiki
Labèl Universal Music Indonésia (2010-sekarang)
EMI Music Indonésia (2002-2010)
BMG Music Indonésia (1999-2002)
Bulletin Musik (1997-1999)
Anggota Suriandika Satjadibrata
Marshal Surya Rachman
Donnie Sibarani
Aditya Pratama
Tilas anggota Ibrahim Imran
Krishna Balagita
Rama Yaya Moektio
Iso Eddy Himawarso
Muhammad Abdu Elif Ritonga

Ada Band inggih punika salah satunggaling grup musik pop Indonésia. Ada band punika gadhah anggota inggih punika Suriandika Satjadibrata, Marshal Surya Rachman (Gitar), Donnie Sibarani (Vokal) lan Aditya Pratama. Ada Band misuwur kanthi tembang Masih, Langit Tujuh Bidadari lan Karena Wanita Ingin Dimengerti. Tembang-tembang punika wau gadhah téma katresnan, amargi saking punika Ada Band dados band Indonésia ingkang kalebet aliran melankolis.

Album ingkang dipundamel ing taun 1996, Ada Band gadhah anggota Ibrahim Imran (Baim) ing gitar lan vokal, Iso Edi A (Iso) ing keyboard lan backing vokal, Elif Ritonga (Eel) ing drum lan Krisna Bagita ing keyboard. Album kaping satunggalipun gadhah asma Seharusnya, dipundamel ing taun 1997. Sasampunipun album kaping kalih punika, Peradaban 2000 (2000), IsoIso lan EelEel medal saking anggota Ada Band. Album kaping tiga posisi drum inggih punika Rama Yaya Muktio. Kados punika Rama ingkang dados vokalis medal saking Ada Band ing wulan Desèmber 2001.

Karir[sunting | besut sumber]

1995 - 1997 : Awal Kabentuk[sunting | besut sumber]

Album Saking Ada Band[sunting | besut sumber]

  1. Seharusnya (1997)
  2. Peradaban 2000 (2000)
  3. Tiara (2001)
  4. Metamorfhosis (2003)
  5. The Best of-Discography (2003)
  6. Heaven of Love (2004)
  7. Romantic Rhapsody (2006)
  8. Cinema Story (2007)
  9. Harmonius (2008) .[1]
  10. Mysteri of Musical (2010)[2]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.musik-corner.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ada_Band&oldid=1018608"