Ada Band

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ada Band
173.jpg
Pratélan latar wuri
SakaIndonésia Jakarta, Indonésia
GénrePop
Mangsa akarya1997–saiki
LabèlUniversal Music Indonésia (2010-sekarang)
EMI Music Indonésia (2002-2010)
BMG Music Indonésia (1999-2002)
Bulletin Musik (1997-1999)
AnggotaIndra Perdana Sinaga

Marshal Surya Rachman Dika Satjadibrata

Aditya Pratama
Tilas anggotaEddy Himawarso

Eel Ritonga Ibrahim Imran Rama Yaya Moektio Krishna Balagita

Donnie Sibarani

Ada Band inggih punika salah satunggaling grup musik pop Indonésia. Ada band punika gadhah anggota inggih punika Suriandika Satjadibrata, Marshal Surya Rachman (Gitar), Donnie Sibarani (Vokal) lan Aditya Pratama. Ada Band misuwur kanthi tembang Masih, Langit 7 Bidadari lan Karena Wanita Ingin Dimengerti. Tembang-tembang punika wau gadhah téma katresnan, amargi saking punika Ada Band dados band Indonésia ingkang kalebet aliran melankolis.

Album ingkang dipundamel ing taun 1996, Ada Band gadhah anggota Ibrahim Imran (Baim) ing gitar lan vokal, Iso Edi A (Iso) ing keyboard lan backing vokal, Elif Ritonga (Eel) ing drum lan Krisna Bagita ing keyboard. Album kaping satunggalipun gadhah asma Seharusnya, dipundamel ing taun 1997. Sasampunipun album kaping kalih punika, Peradaban 2000 (2000), IsoIso lan EelEel medal saking anggota Ada Band. Album kaping tiga posisi drum inggih punika Rama Yaya Muktio. Kados punika Rama ingkang dados vokalis medal saking Ada Band ing wulan Desèmber 2001.

Album Saking Ada Band[besut | besut sumber]

  1. Seharusnya (1997)
  2. Peradaban 2000 (2000)
  3. Tiara (2001)
  4. Metamorfhosis (2003)
  5. The Best of-Discography (2003)
  6. Heaven of Love (2004)
  7. Romantic Rhapsody (2006)
  8. Cinema Story (2007)
  9. Harmonius (2008).[1]
  10. Mysteri of Musical (2009)[2]
  11. Empati (2011)
  12. Chemistry (2016)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)
  2. www.musik-corner.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)