Naraguna:JV01157EKO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eko

Assalammualaikum... Nuwun.... Tepangaken kulá Eko Prasetyo saking IKIP PGRI Semarang jurusan Pandhidhikan Bahasa dan Sastra Jawa.