Demi Moore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Demi Moore
Demi Moore 2010 Time 100 Shankbone.jpg
Asma wiyosan Demetria Gene Guynes
Miyos (1962-11-11) Novèmber 11, 1962 (umur 55)
Roswell, New Mexico, AS
Pakaryan aktris
Taun aktif 1981—sapunika
Sisihan Freddy Moore (1980—1985)
Bruce Willis (1987—2000)
Ashton Kutcher (2005—2013)
Yoga Rumer Willis, (lair 1988)
Scout LaRue Willis (lair 1991)
Tallulah Belle Willis (lair 1994)
Tiyang sepuh Virginia King, Charles Harmon (ayah kandung), Danny Guynes (ayah tiri)

Demi Moore (lair 11 Novèmber 1962; umur 55 taun, jeneng asline Demi Gene Guynes) ya iku aktris Amérika Sarékat, Kariré ora namung dadi aktris, uga dadi bintang model lan prodhuser filem.[1] Debut aktingé diawali nalika dhèwèké main akting dadi Rock Temptress ning filem IT'S NOT A RUMOR taun 1980, lan perané nalika dadi Molly Jensen ning filem kang judhulé GHOST kang diputer taun 1990, pangalaman ning filem iki dadi pangalaman kang melegenda kanggo dhewekié.[1]

Moore iku bebrayanan karo aktor enom kang jenengé Ashton Kutcher kang duwé umur luwih enom 16 taun saka dhèwèké.[1] Bebrayanan karo Aston Kuther iki parkawinané kang kaping telu, sawisé bebrayanan karo aktor Bruce Willis lan musisi rock Freddy Moore, kanthi cara cerai.[1] Moore lan Kutcher kanthi saiki durung duwé anak, ananging saka parkawinané karo Willis, dhèwèké duwé anak wadon telu.[1]

Ning umuré kaping 48 taun, Moore anggawe filem kang judhulé, MAGIC MIKE.[2] Film iki digarap bareng karo Steven Soderbergh.Kanca kang dadi tokoh utama ning fil iki ya iku Alex Pettyfer kang umuré esih enom.[2] Carita saka filem iki diangkat saka kisah uripé Channing Tatum sadurungé dadi aktor Hollywood.[2] Miturut kisah kang ana, filem mau caritané babagan Channing, kang bakal diperanaké déning Alex Pettyfer.[2] Channing kang tau dadi penari bugil sadurungé dadi aktor ning Hollywood.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e biografi domi moore dipununduh tanggal 12 Juli 2011
  2. ^ a b c d e berita demi moore dipununduh tanggal 12 Juli 2011