Ashton Kutcher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutcher, 2010

Christopher Ashton Kutcher (lair ing Amérikah Sarékat, 7 Fèbruari 1978; umur 41 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]