Ashton Kutcher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutcher, 2010

Christopher Ashton Kutcher (lair ing Amérika Sarékat, 7 Fèbruari 1978; umur 39 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]