Saud ibn ’Abd al ’Aziz Al Su’ud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
SHAUD.jpg

Saud ibn ’Abd al ’Aziz Al Su’ud (lair 12 Januari 1902 – pati 23 Fèbruari 1969 ing umur 67 taun) ya iku Raja Arab Saudi saka taun 1953 nganti tekan 2 November 1964.