Adelia Rasya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adelia Rasya
Adelia Rasya sewaktu syuting film Nazar.jpg

Adilia Rasya (lair ing Bandung, 2 Fèbruari 1988; umur 32 taun) iku salah siji aktris saka Indonésia, dhèwèké miwiti dadi aktris nalika dadi peraga ing filem kang iah-irahae Kawin Kontrak Lagi ning taun 2008.[1]

Ora mung filem Kawing Kontrak Lagi, dhèwèké uga tau maragani filem liyané kaya ta filem kang irah-irahe Darah Perawan Bulan Madu, kang disiyarake nalika taun 2009, filem Nazar, disiyarake nalika taun 2009, uga filem kang irah-irahe Pengantin Topeng, disiyarake nalika taun taun 2010.[1] Nalika mèlu ing filem kang irah-irahe Darah Perawan Bulan Madu, dhèwèké olèh biji kang èlèk déning warga masysarakat.[1] Ing filem mau, Adelia Rasya dadi paraga karo Masayu Anastasia.[1]

FILMOGRAFI[besut | besut sumber]

Filem-Filem kang tau diparagani déning Adelia Rasya[1]:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Biografi Adelia Rasya dipununduh tanggal 1 September 2011