Masayu Anastasia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masayu Anastasia
Masayu anastasia-20070718-003-wawan.jpg
Lair Masayu Anastasia
Pakaryan aktris
Taun aktif 2004-sekarang
Bojo Lembu Wiworo Jati
Anak Samara Anaya Amandari

Masayu Anastasia (lair 19 Januari 1984; umur 35 taun).[1] Masayu Anastasia ya iku salah sijiné modhél lan aktris Indonésia.[1] Saliyané iku Masayu uga akting ing sinétron.[1] Sinetron kang tau dibintangi Masayu ya iku sinétron kang judhulé ABG, Gengsi Gede-Gedean, Haruskah Ku Mati, Laila, Karunia-Mu, Setetes Embun, Doiku Beken, Cinta Merah Jambu.[1] Saliyané sinétron, Masayu Anastasia uga tau dadi bintang filem kang judhulé Buruan Cium Gue dan Selamanya.[1] Saliyané main filem lan main sinétron, Masayu Anastasia uga tau dadi modhél video klip Peterpan lan Ressa Herlambang.[1]

Masayu Anastasia nikah karo salah sijiné penyanyi lan aktor kang jenengé Lembu Wiworo Jati.[2] Masayu nikah nalika tanggal 6 Juli 2008.[2] Sadurungé nikah karo Lembu Wiworo Jati, Masayu uga tau pacaran karo artis kang jenengé Jonathan Frizzy.[1] Saliyané iku Masayu Anastasia uga tau cinlok karo aktor Hengky Kurniawan nalika main ing filem kang judhulé Buruan Cium Gue.[3]. Nanging pungkasané Masayu banjur milih Lembu dadi pacangan uripé.[1] Nalika tanggal 19 Oktober 2009 Masayu nglairaké anaké kang sepisanan banjur diwénéhi jeneng Samara Anaya Amandari.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Masayu Anastasia.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Masayu Anastasia.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Masayu Anastasia.[1]

  • Cinta 117Kg
  • Cinta Ke 50 (Bersama Calvin Ray)
  • Bos Ku Malang Bos Ku Sayang(Bersama Vino Bastian)
  • Sopir Taksi Jatuh Cinta (Bersama Mike Lewis)
  • Suamimu Suamiku Juga (Bersama Adam Jordan)
  • Juleha Kaya Mendadak (Bersama Ibnu Jamil)

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Masayu Anastasia.[1]

  • Fresh & Natural (2003)
  • Mi Sedap (2004)
  • Biore (2005)
  • Buavita (2005)
  • Panasonic (2005)
  • Hers Protex (2006)
  • Wall's Corneto (2006)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m Profil di KapanLagi.com](dipunundhuh tanggal 15 Juli 2011)
  2. a b Masayu - Lembu Nikah Disaksikan Keluarga dan Teman Dekat)(dipunundhuh tanggal 15 Juli 2011)
  3. Cinta Massayu Anastasia Tumbuh Karena Ciuman Hengky Kurniawan(dipunundhuh tanggal 15 Juli 2011)