Lembu Wiworo Jati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lembu Wiworo Jati
Lembu.jpg
Lair Lembu Wiworo Jati
Jeneng liya Lembu Clubeighties
Pakaryan aktor, pemusik, penyanyi
Taun aktif 2000-sekarang
Bojo Masayu Anastasia
Anak Samara Anaya Amandari

Lembu Wiworo Jati (lair ing Jakarta, 7 Mèi 1976; umur 43 taun). Lembu Wiworo Jati iku lulusan saka sekolah seni IKJ, insterstudy lan next academy.[1] Lembu iku salah sijiné penyanyi, juru main musik, lan pengarah seni.[1] Saliyané iku, Lembu Wiworo Jati uga dadi aktor Indonésia.[1] Jeneng Lembu Wiworo Jati banjur misuwur sawisé Lembu dadi vokalis Clubeighties.[1] Amarga iki, jenengé uga kerep diarani Lembu Clubeighties.[1] Sawisé ngancik sepuluh taun ing indhustri periklanan Jakarta, lembu wis tau kerja ing panggonan kaya ta ing The agency saatchi saatchi, fortune indonesia JWT Indonesia lan saiki Lembu Wiworo Jati kerja ing colmanhandoko dadi Creative Group Head.[1] Lembu Wiworo Jati uga bola-bali éntuk penghargaan saka citra pariwara.[1] Saliyané iku Lembu uga tau dadi penyiar radio ing Trax, hard rock FM Jakarta, lan kerep diundhang dadi pembicara ing seminar-seminar kang dianakaké kampus-kampus.[1] Akhir-akir iki Lembu wis nggarap video-video musik lan iklan tivi.[1] Lembu kerja dadi direktur.[1] Saliyané dadi penyanyi, Lembu uga tau main filem.[1] Lembu main ing filem kang judhulé Banyu Biru.[1] Ing filem iki, Lembu main karo aktor kang jenengé Tora Sudiro.[1]

Lembu banjur krama karo aktris kang jenengé Masayu Anastasia.[1] Lembu krama tanggal tanggal 6 Juli 2008.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Musik kang tau digarap Lembu Wiworo Jati.[1]

bareng karo Clubeighties
  1. Clubeighties
  2. 1982
  3. Summer 83
  4. Summer Moved On
  5. 80 kembali

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Lembu Wiworo Jati.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  2. Masayu - Lembu Nikah Disaksikan Keluarga dan Teman Dekat(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)