Clubeighties

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Club Eighties
Clubeighties
Formasi awal Clubeighties
Latar wuri
Lair Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik Pop
Taun aktif 1998-saiki
Parusahan rekaman BMG Indonésia, Sony Music Indonésia
Mrabawani marang Panic at the Disco, The Cast
Anggota
Lembu Wiworo Jati(vokal)
Cliffton Jesse Rompies(gitar)
Sukma Perdana Manaf(Kibor)
Mantan Anggota
Vincent Ryan Rompies(bas)
Deddy Mahendra Desta(drum)

Clubeighties ya iku band asalé saka Indonesia. Band iki dimagepoki kaliyan lulusan seniman IKJ (Institut Kesenian Jakarta) didamel kanggo ngudharwèbtah aliran Pop ingkang didamel rikala taun 1980-an. Clubeighties didamel kaliyan senior lan yunior kelas ing IKJ, kayat Lembu Wiworo Jati damel vokal, saduluran Vincent Ryan Rompies damel bass, lan Cliffton Jesse Rompies ngasta gitar, Sukma Perdana Manaf utawa Ytonk ing kibor, dan Deddy Mahendra Desta nabuh drum. Nanging, rikala Club Eighties sampun rampung garap album lagu 80 Kembali, Deddy Mahendra Desta lan Vincent Ryan Rompies medal saka band.

Album Lagu kagungane Club Eighties[besut | besut sumber]

Club Eighties[besut | besut sumber]

Album Club Eighties

Asmane album sami kaliyan asma band, utawa rilis self-titled. Rikala taun 2001, album iki laris amarga gadhah aliran ingkang klasik taun 1980-an, Sanès band liyané uga ngudhari aliran Pop kathah melow. Lagu pertama ingkang dirilis yaiki "Gejolak Kawula Muda". Iki pratélan lagu ingkang wonten ing album Club Eighties, kaya ta:[1]

  1. Gadis Primadona
  2. Lamunan Sunyi
  3. Gejolak Kawula Muda
  4. 11:30 PM
  5. Elegi Cinta
  6. Lima Sekawan
  7. Glandosh Asmara
  8. Waktukan Bicara
  9. Selecta Pop
  10. Bintang Malam

1982[besut | besut sumber]

Album 1982

1982 iku album kaping pindhone Club Eighties, taksih ngudhari aliran-aliran pop taun 1980-an. Album 1982 iku dirilis rikala taun 2003.[2]

  1. Run Hely Run
  2. I Love You
  3. Tragedi Kisah Kasih
  4. Sebatas Khayal
  5. Discodansa
  6. RM. Aryo Purboningrat
  7. Gita Cinta
  8. Jangan Kau Lagi
  9. Masih Rahasia
  10. Lagu Terakhir

Diskografi[besut | besut sumber]

Album Studio[besut | besut sumber]

Album Repackage[besut | besut sumber]

  • Summer 83 (Repackage)

Gladri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. music4reviews.net dipununduh tanggal 23 September 2012
  2. rateyourmusic.com dipununduh tanggal 23 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Profile Clubeighties di ShowMyBand Club Eighties 2012 [1] Rilisanipun Club Eighties [2]

Cithakan:Clubeighties