Vincent Ryan Rompies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Vincent Ryan Rompies (miyos ing Jakarta, 29 Maret 1980; yuswa 32 taun) ya iku mantan bassis saking grup band Clubeighties.[1] Sapunika piyambakipun dados paraga filem, penyiar radio, komèdian lan pambiwara ing TV Indonesia sarta dados bassis ing band The Cash.[2]

Karier[besut | besut sumber]

Piyambakipun miwiti karier ing entertaimen mawi grup band Clubeighties.[1] Sanese iku Vincent uga naté dados panatacara ing adicara-adicara ing TV lan Radio kados MTV Bujang, Radio Humor 77 FM, Gocek Ramadhan sesarengan kaliyan Desta.[1]

Vincent uga naté dados panatacara Etis Gak Etis sareng kaliyan sadaya grup band Clubeighties.[1] Piyambakipun dados paraga filem ing filem Mendadak Dangdut mawi Gerry pacanganipun Yulia kang diparagakake déning Kinaryosih, sanajan paraganipun boten paraga baku.[1] Sapunika, Vincent taksih dados panatacara Indonesia's Got Talent ing Indosiar.[1] Sareng kaliyan Tora Sudiro lan Desta, Vincent ndamel grup band kang diwastani The Cash lan sampun medalaken tembang kang irah-irahanipun Diet.[1] Vincent uga dados panatacara kuis ing salah sijining kusi kang dipunsiaraken déning ANTV.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Vincent Rompies (dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2012)
  2. a b Vincent Rompies Lebih Senang Disebut Komedian (dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2012)