Vokal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Vokal, iku ing basa Jawa yèn ditulis uga kasebut 'swara' utawa 'aksara swara'. Jeneng liyane hurup urip, lawané huruf mati sing kasebut konsonan.

Hurup urip iku ana 5 ya iku: a, i, u, e, o.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vokal&oldid=965894"