Kampus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kampus ya iku panggonan kanggé panggènipun pendidikan. Pendidikan ing kéné ora sadarma pendidikan biyasa, nanging pendidikan tinggi. ya iku pendidikan sawisé pendidikan formal setingkat Sekolah Menengah Atas (SMA).[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ lontar UI (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)