Ressa Herlambang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ressa Herlambang
Ressa Herlambang
Latar wuri
Jeneng lair Ressa Herlambang
Lair (1985-04-18) April 18, 1985 (umur 35)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik R&B
Pakaryan Penyanyi
Taun aktif 1999-sekarang
Wong tuwa Herman Leumani dan Yulia Leumani
Situs resmi http://www.ressaherlambang.com/

Ressa Herlambang (lair ing Jakarta, 18 April 1985; umur 35 taun).[1] Ressa Herlambang iku penyanyi kang asalé saka Indonesia.[1] Ressa Herlambang tau pacaran karo Nia Ramadhani kang saiki dadi bojoné Ardi Bakrie.[1] Ressa Herlambang tau diarani Justin Timberlake Indonesia.[1] Ressa Herlambang tau éntuk jejuluk dadi penyanyi R&B lanang kang paling apik saéngga Ressa tau mlebu ing ajang musik Asia Bagus nalika taun 1999.[1] Ressa Herlambang pancen nduwéni niyat kanggo ngembangaké karir ing donyaning musik.[1] Nganti saiki, Ressa wis nggawe album kang cacahé telu.[1]

Ressa Herlambang iku anak pambarep saka sadulur kang cacahé telu.[1] Album kang nomer telu kang digawé judhulé The Real Me.[1] Ing album iki Ressa uga tetep nganggo aliran musik R&B.[1] Saliyané iku, Ressa uga nggaet musisi handal kaya ta Jocky Soeryoprayogo, Tohpati, Pay BIP, Dewiq, lan Iwang Noorsaid nalika nggawé album kang kaping telu iki.[1] Musisi-musisi iki kalebu musisi senior ing Indonesia.[1] Ressa herlambang duwé zodiak aries lan duwé shio Kerbau.[1]

Saliyané nyanyi, Ressa uga tau nggawé acara kang judhulé Dance With Me.[1] Ing acara iki, Ressa bakal milih penari kang cacahé sepuluh kang bakal nari karo Ressa.[1] Tanggal 16 Juni 2008, Ressa tunangan karo bocah wadon kang umuré 18 taun ya iku Andhisa Putri Raharjo.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album kang digawé Ressa Herlambang.[1]

  • Diary of Life (2004)
  • Ressa Herlambang (2005)
  • The Real Me (2007)

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Ressa Herlambang.[1]

  • Pernikahan Dini
  • Jangan Sepelekan
  • FTV Asmara Dara
  • FTV Semau Gue

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q m.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)
  2. Ressa Herlambang Tunangan(dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)