Nia Ramadhani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nia Ramadhani

Prianti Nur Ramadhani utawa kang luwih akrab diundang Nia Ramadhani ya iku aktris lan bintang iklan Indonesia kang lair ing Jakarta nalika tanggal 16 April 1990.[1] Dhèwèké kalebu artis wédok kang nganut agama Islam.[1] Nia tau pacaran karo penyanyi R&B, ya iku Ressa Herlambang, nanging ora suwé banjur pedhot.[1] Nia banjur pacaran karo Bambang Reguna Bukit utawa kang kondhang kanthi Bams, ya iku penyanyi utawa personèl saka grup band Samsons.[1] Hubungané karo Bams uga mung sedhéla, banjur pedhot.[1] Nia banjur pacaran karo putra ragilé Présidhèn SBY, ya iku Edi Baskoro, kang uga ponakané calon Gubernur Sulawesi Selatan, ya iku Syahrul Yasin Limpo, Adnan Puritcha Ichfan Yasin Limpo.[1] Nia Ramadhani ngrubah jenengé dadi Ramadhania Ardie Bakrie sawisé nikah karo putra pengusaha kaloka Aburizal Bakrie, Ardie Bakrie nalika tanggal 1 April 2010.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Nia Ramadhani miwiti kariré awit umur 15 taun.[1] Sinétron kang kapisan dimainaké ya iku Siti Nurbaya.[3] Nia tau main ing pirang-pirang sinétron, kaya ta Alisha, Kisah Adinda, Benci Jadi Cinta, Soleha, Hey Cantik, Candy, Bembi, lan Diva.[1] Nia uga tau main ing sinétron sèrial, ya iku Bawang Merah Bawang Putih.[2] Nia uga tau main ing filem layar lebar kaya ta main ing filem horor Suster Ngesot.[1] Sawisé iku, Nia main ing filem horor Hantu Kreteg Ancol, lan ing taun 2008 kanthi filem kang irah-irahané Kesurupan.[1] Nia uga tau main ing iklan.[2] Iklan kang tau dimainaké Nia ya iku Frutamin.

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang tau dimainake Nia Ramadhani ya iku:[1][2][3]

Film[besut | besut sumber]

Film kang tau dimainake Nia Ramadhani ya iku:[1][2][3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]