Srimulat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Srimulat punika priyantun estri ingkang mandegani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondang boten namung wonten tlatah Solo nanging ugi wonten laladan sanes, kados ta: Jakarta lan Surabaya. Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanesipun. Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Solo.

Kelompok lawak Srimulat:

  • Asmuni
  • Bambang Gentolet
  • Basuki
  • Bendot (alm)
  • Betet
  • Blontang
  • Didik Mangkuprojo
  • Djudjuk Djuariah
  • Doyok
  • Eko Handai-Taulan
  • Eko Srimulat
  • George Sapulete
  • Gepeng (alm)
  • Gogon
  • Isye
  • Kadir
  • Kardjo ACDC
  • Leysus
  • Mamiek Prakoso
  • Nunuk Murdono
  • Nunung
  • Nurbuat
  • Paul
  • Pete (alm)
  • Polo
  • Rohana
  • Subur (alm)
  • Suroto Suroboyo
  • Susi (Sunaryo)
  • Sofiah
  • Tarzan
  • Teguh Srimulat
  • Tessy
  • Timbul Suhardi
  • Topan
  • Triman
  • Tukul


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Srimulat&oldid=1017290"