Parembugan:Srimulat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

O, Srimulat wonten Banalaya ta anggene dipunsareyaken? Kula mboten mangertos. Meursault2004 13:40, 21 Apr 2005 (UTC)